Home ProductsIndustrial Popcorn Making Machine

SUS304 Industrial Popcorn Making Machine Hot Air Sweet And Different Shapes

I'm Online Chat Now

SUS304 Industrial Popcorn Making Machine Hot Air Sweet And Different Shapes

SUS304 Industrial Popcorn Making Machine Hot Air Sweet And Different Shapes
SUS304 Industrial Popcorn Making Machine Hot Air Sweet And Different Shapes SUS304 Industrial Popcorn Making Machine Hot Air Sweet And Different Shapes

Large Image :  SUS304 Industrial Popcorn Making Machine Hot Air Sweet And Different Shapes

Product Details:
Place of Origin: Shandong, China
Brand Name: SBN
Certification: CE
Model Number: SBN-700
Payment & Shipping Terms:
Minimum Order Quantity: 1 set
Price: USD 5000-10000 set
Packaging Details: 1. Daub coal oil on the surface of the machines. 2. Plastic film as the inner packing. 3.Train, ship or depend on clients' requirement
Delivery Time: 30 working days after we got the downpayment.
Payment Terms: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Supply Ability: 100 sets per month

SUS304 Industrial Popcorn Making Machine Hot Air Sweet And Different Shapes

Description
Material: SUS304 Work Efficiency: 4Kg/Batch/5Min. (Popcorn)
Application: Popcorn Type Of Heating: Electric/gas Heating
Application Fields: Snack Food Factory, Bakery, Beverage Factory, Commercial Cateri Agitation: Planetary Mixing To Avoid Burnt
Warranty: 1 Year Mixing Method: Planetary Mixing System
High Light:

industrial popcorn maker

,

automatic popcorn making machine

Industrial Commercial Hot Air Sweet And Different Shapes Popcorn Machine

 

 

 

1.Product Introduction

The automatic popcorn machine is a multi functional high-efficiency equipment that combines stirring, dispersing, and mixing. It is widely used to heat,mix and make food like caramel, bean stuffing, mochi, lotus root, jujube, cakes, candy, chocolate, popcorn, sauce and so on. It is also used for frying hot pot flavouring ,mixing and heating various sauces.
Automatic popcorn machine liner adopts Japan's one-time stamping forming head, it is made of stainless steel 304 material, automatic hydraulic back slip turning pot, automatic hydraulic discharge with frequency converter and hemispheroid electromagnetic coil layered heating type which make material average heated.

2. Features of popcorn production line

1. Automatic popcorn machine adopts variable frequency speed control power, which runs more smoothly.
2. Using hydraulic backflip t
urning pot to transfer material, it don’t need to disassemble and assemble stirrer which save manpower, reduce labor intensity.

3. Use planetary stirrer to make fully contact with the pot body, The materials will be stirred and mixed more averagely , and the pot bottom will be scraped more thoroughly,which make pot not to produce paste pot.

 

 

3. Technical parameters

Control way Intelligence/manual/automatic Turn pot way Auto hydraulic
Pot diameter 700-1200mm Heating way electric
Stirring speed 6.7-100r/min Production capacity 300L
Stirring way planet Heating power 20kw
Arm rise way Tip-back Floor area 1900*1500*1600mm

Those machine in the chart are standard configurations.
We also can customize Hot sale automatic caramel popcorn vending machine commercial 20 kg/h according to your specific requirements or your drawing.

We also can customize Hot sale automatic caramel popcorn vending machine commercial 20 kg/h according to your specific requirements or your drawing.

4. Main features of electric popcorn machine

1. simple operation automatic,intelligent and one button
2. uniform stirring no any stirring blind spot in the pot
3. rapid heating achieve the target temperature with short time
4. Food grade stainless steel is safety and health

5. Programmable audible alarm to alert operator when product reaches set-point

6. Digital control to monitor kettle skin temperature to avoid popcorn over processing

 

5. Pre-Sales Service

Question 1: Are you manufacturer?
Answer: Yes, we are manufacturer, professional in producing machines for more than 10years.
Question 2: Can we visit your factory?
Answer: Yes, Welcome your to visit our factory. We will pick up you at rail station.
Question 3: Can you custom machine for me?
Answer: Yes,we will customize machines according to your requirement.
Question 4: How to guarantee your machines quality?
Answer: We choose safe and good quality raw material and set up professional QC department to check quality and details during production.
Question 5: What’s your after-sales service?
Answer: First,every machine has one year warranty.
And,there are engineers on-site installation and maintenance when necessary.
Last,we will keep touching and offer feedback on time if you have questions after buying.
Question 6: What’s your price term?
Answer: Our price terms include FOB,CFR ,CIF or EXW.
Question 7: What’s your payment?
Answer: Payment terms include T/T,L/C and so on. You could pay us by on-line in Alibaba.
Question 8: How to ship the machine?
Answer: The machines will be delivered by express, air or sea transportation according to your requirement.

SUS304 Industrial Popcorn Making Machine Hot Air Sweet And Different Shapes 0

SUS304 Industrial Popcorn Making Machine Hot Air Sweet And Different Shapes 1

SUS304 Industrial Popcorn Making Machine Hot Air Sweet And Different Shapes 2

 

Contact Details
Jinan Saibainuo Technology Development Co., Ltd

Contact Person: Sunny

Tel: 86-15165142832

Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

Leave a Message

We will call you back soon!